Sähköposti- ja DNS-asetusten siirto 07/2024

Mistä on kyse?

Palvelimia, joilla sähköpostit toimivat ja joilla verkkotunnusten DNS-tietueet on tallennettu, päivitetään parhaillaan.

Mitä tämä oikein tarkoittaa?
Vanhemman palvelimen tiedot on ladattava uudelle palvelimelle - tämä prosessi tapahtuu vähitellen, siihen liittyy suuri määrä tietoja ja sen lataaminen kestää useita päiviä.

Mitä vaikutuksia muutoksella voi olla?

1. On mahdollista ettei kirjautuminen sisään webmailiin onnistu, voi ilmestyä myös huono yhteys sähköpostiohjelman (esim. Outlook) ja palvelimen välillä.

Tiedonsiirron vuoksi vanha ja uusi palvelin ovat hyvin kiireisiä, ja voi käydä niin, että ne eivät pysty käsittelemään nykyistä pyyntöä (kirjautuminen, viestin lähettäminen, viestien tarkistaminen palvelimelta jne.).

Tässä tapauksessa suosittelemme kokeilemaan kaikkea uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

2. Muutos ei vaikuta verkkotunnuksen toimintaan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Asetukset palaavat alkuperäiseen tilaansa, kun DNS-tietueiden siirto on saatu päätökseen.

Mitä voit odottaa meiltä?

Tiimimme tarkkailevat tilannetta ja ratkaisevat kaikki ongelmatilanteet ja käyttökatkokset välittömästi. Käyttäjien ei tarvitse tehdä mitään, pyydämme vain kärsivällisyyttä.

Kuinka kauan siirto kestää?

Suurin osa työstä on tällä hetkellä jo tehty, synkronoinnin viimeiset vaiheet ovat käynnissä.

Kaiken pitäisi olla valmista heinäkuun loppuun mennessä. Tänä aikana ei pitäisi esiintyä maailmanlaajuisia katkoksia, mutta harvinaisissa tapauksissa edellä kuvattuja tilanteita voi esiintyä.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tämän siirtymäkauden aikana, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme. Kiitos kärsivällisyydestäsi ja luottamuksestasi.