Hvordan sette opp nettbutikk e-postkommunikasjon

I denne veiledningen lærer du hvordan du konfigurerer e-postadressen som brukes når du sender bestillinger, og nettbutikkens e-postadresse.

1. For å konfigurere e-postkommunikasjon, klikk på Butikkinnstillinger og deretter på Generelle innstillinger.

2. Her i delen E-POSTKOMMUNIKASJON kan du endre:

A. E-post som mottar bestillinger – e-postadressen som varsler om kundeordrer vil bli levert til.

B. Butikkens e-postadresse – e-postdressen som informasjon om kjøp i nettbutikken din vil bli sendt fra til dine nettbutikkkunder. For å kunne sette opp en nettbutikk e-postadresse, må du ha ditt eget domene på prosjektet ditt, med en e-postadresse som allerede er opprettet.

OBS: Hvis du kun har et domene som peker til nettsiden på Webnode, er det sannsynlig at DNS-poster må endres på domenet, mer informasjon finner du i artikkelen SPF og DKIM-poster som kreves for tildelte domener (e-postverifisering).

C. Tilpass nettbutikks e-postmeldinger – Redigering av automatiske e-postmeldinger er en førsteklasses funksjon som er tilgjengelig i Business Premium pakken. Hvis du har en lavere Premium pakke, sendes kun e-postmeldinger for å bekrefte og sende en bestilling. Du finner fullstendig informasjon om denne funksjonen i artikkelen Redigering av automatiske e-postmeldinger.

Ikke glem å lagre alle endringene dine ved å klikke på Lagre- knappen.

TIPS: Hvis du har konfigurert en domene e-postadresse, men den vises ikke i denne innstillingen, vennligst skriv til vår kundestøtte. Vi vil sjekke om domenet ditt er riktig konfigurert.