Fornyelse av domener

I denne artikkelen lærer du hvordan du forlenger gyldigheten til domener som administreres av Webnode – dvs. domener registrert hos oss (som ikke er overført vekk fra Webnode) eller overført til vår administrasjon.

Fornyelse av domener er mulig hvis domenet ikke er utløpt. Hvis domenet allerede er utløpt, må du kontakte oss.

1. For å fornye domenet, klikk på Administrering av domener i prosjektadministrasjonen.

2. Den andre måten er direkte gjennom redigeringsverktøyet hvor du klikker på Innstillinger.

3. Deretter i Domener-delen velger du Administrer domener.

4. Velg deretter domenet og klikk på Forny domenet.

TIPS: Hvis automatisk fornyelse er aktiv for domenet ditt og du ikke vil bruke det, må du slå det av. Du finner mer informasjon i artikkelen Informasjon om automatisk fornyelse.

5. I bestillingen kan du velge lengde på abonnementet, kjøpe privat registrering, bruke en rabattkode, endre betalingsmetode og fylle ut kvitteringinformasjon.

OBS: Hvis du har et domene administrert av en ekstern domeneregistrar (ikke av oss), må du fornye domenet direkte med den registraren.

TIPS: For å forhindre forsinket betaling og komplikasjoner med domenefornyelse vil systemet vårt varsle deg 5 dager før domenets utløp. Det vil si dersom du mottar varsel om et utgått domene på e-post er det fortsatt mulig å forlenge det direkte fra prosjektadministrasjonen innen de neste 4 dagene. På den siste utløpsdagen (5. dag) er det ikke lenger mulig, og det er nødvendig å kontakte vår kundestøtte