Kuinka uusia verkkotunnuksesi

Tässä artikkelissa opit, kuinka voit jatkaa Webnoden hallinnoimien verkkotunnusten voimassaoloaikaa – eli verkkotunnuksia, jotka on rekisteröity meidän kautta (eikä siirretty pois Webnodelta) tai siirretty meidän hallintaan.

Verkkotunnuksen uusiminen on mahdollista, jos verkkotunnus ei ole vanhentunut. Jos verkkotunnus on jo vanhentunut, sinun täytyy ottaa yhteyttä asiakaspalveluun uusimiseksi.

1. Uusiaksesi verkkotunnuksen, klikkaa Verkkotunnusten hallinta projektin hallinnassa.

2. Toinen tapa on suoraan editorin kautta, jossa klikkaat Asetukset.

3. Verkkotunnukset-osiossa, valitse Hallitse verkkotunnuksia

4. Seuraavaksi valitse verkkotunnus ja klikkaa Uudista verkkotunnuksesi -painiketta.

VINKKI: Jos verkkotunnuksellasi on automaattinen uusinta aktiivisena ja et halua käyttää sitä, sinun täytyy poistaa se käytöstä. Löydät lisätietoja artikkelista Tietoa tilausten automaattisesta uusinnasta.

5. Tilauksessa voit valita tilauksen keston, tilata anonyymin rekisteröinnin, käyttää alennuskoodia, vaihtaa maksutapaa ja täyttää laskutustiedot.

HUOMIO: Jos sinulla on verkkotunnus, jota hallinnoi ulkoinen verkkotunnusrekisteri, sinun on uusittava verkkotunnus suoraan kyseiseltä rekisteriltä.

VINKKI: Myöhästyneiden maksujen ja ongelmien välttämiseksi verkkotunnuksen uusimisessa järjestelmämme ilmoittaa sinulle 5 päivää ennen verkkotunnuksen vanhenemista.

Jos saat sähköpostiviestin vanhentuneesta verkkotunnuksesta, voit jatkaa sen rekisteröintiä suoraan projektin hallinnasta seuraavan 4 päivän aikana.

Viimeisenä vanhenemispäivänä (viidentenä päivänä) tämä ei enää ole mahdollista, ja sinun on otettava yhteyttä asiakastukeemme.