Tilpasse innstillinger for kassen

I denne veiledningen vil du lære hvordan du legger til eller endrer informasjon som samles inn av kundens betalingsflyt i kassen, dvs. felter som telefonnummer, kjøp for et selskap eller tilpassede felt.

I prosjektadministrasjonen din klikker du på Butikkinnstillinger og deretter på Betalingsinnstillinger.

I delen Generelle innstillinger kan du aktivere eller deaktivere visningen av et felt for rabattkode og legge til en egen logo som vises i kassen / betalingssiden. Maksimal bildestørrelse for logoen er 1 MB, med dimensjoner på 500×500 piksler. Støttede bildeformater er JPG, PNG, WebP, SVG og GIF. Hvis logoalternativet er tomt, vil nettbutikklogoen være den samme som på nettsidens forside.

I Faktureringsinformasjon kan du slå på eller av visningen av feltene Telefonnummer, Bedriftsfaktura, Send til en annen adresse og Egendefinert adressefelt. Egendefinert feltet er nyttig hvis du ønsker å samle inn spesifikk kontaktinformasjon, som etasje i huset, leilighetsnummer og lignende. Deaktivering av visningen av Telefonnummer-feltet vil også gjenspeiles i delen Send til en annen adresse. Feltet Telefonnummer og Egendefinert adresse kan angis som obligatoriske eller valgfrie.

I ordrebekreftelse kan du slå på eller av feltet Abonnering på nyhetsbrev, legge til et egendefinert avkrysningsfelt (nyttig for å legge til en samtykkeforespørsel) og et egendefinert tekstfelt (for eksempel gi plass til produkttilpasning). Begge egendefinerte felt kan angis som obligatoriske eller valgfrie. Samtykkeinformasjonen fra feltet Egendefinert avkrysningsfelt kopieres til kundelisten i din prosjektadministrasjon.

I kassen er feltene synlige på denne måten:

Og så for den konkrete order i administrasjonen:

TIPS: De nye feltene gir flere muligheter for å å tilpasse utsjekkingsprosessen. Du kan bruke dem til å samle informasjon du trenger fra kundene dine – for å be om spesifikke detaljer (individuelle krav, tekst på et bilde osv.)