Hvordan legger jeg inn reservasjonssystemet Reservio

I denne veiledningen lærer du hvordan du setter inn et reservasjonssystem ved hjelp av Reservio på din Webnode-side. For å legge til et reservasjonssystem via Reservio, må du legge til HTML-kode. Denne funksjonen er tilgjengelig i alle Premium pakker (dette gjelder for prosjekter opprettet etter den 26/06/2023).

1. Registrer deg på Reservio sin side og opprett en kalender for reservasjoner. Trykk på Annonsering fanen.

Annonsering

2. Rull ned på siden og trykk Legge til tast under Bestillingtast.

Legge til tast

3. Velg knappen du ønsker. Rediger teksten til knappen og kopier HTML koden.

kopier HTML koden

4. Legg til nytt innhold, bla nedover og velg HTML. Lim inn koden og trykk OK.

HTML

5. PUBLISER endringene dine.

Tips Reservio lar deg ha full kontroll over alle reservasjoner. Reservio sitt system kan også bekrefte reservasjoner og sende e-post til deg og kundene dine.