Kuinka lisään varausjärjestelmän käyttäen Reserviota

1. Rekisteröidy Reservion kotisivulle, ja luo varauksille kalenteri. Klikkaa Get Button painiketta Promote -välilehdessä.

2. Valitse haluamasi painike. Muokkaa teksti ja kopioi koodi.3. Syötä koodi kotisivullesi HTML-koodina.

4. Julkaise muutokset.

Vinkki:  Reservion avulla saat täyden kontrollin kaikista varauksista. Järjestelmä pystyy myös vahvistamaan varauksia ja lähettämään sinulle ja asiakkaillesi sähköpostia.