Kuinka upotan Facebook-metapikselikoodin kotisivustolle

Tässä opetusohjelmassa opit upottamaan Facebook-metapikselikoodin kotisivustollesi.

Näin voit seurata myynnin suorituskykyä ja tehokkuutta tarkemmin, kohdistaa siihen ja ymmärtää paremmin asiakkaitasi. Toiminto on saatavilla Premium Standardin, Profi- tai Business-paketin kanssa.

Ennen kuin voit upottaa koodin, sinun on luotava se.

Seuraavat vaiheet osoittavat, kuinka voit luoda Facebook-pikselikoodisi.

Jos sinulla on jo koodi, voit ohittaa ensimmäiset 8 vaihetta ja jatkaa vaiheesta 9.

1. Avaa Facebookin Tapahtumien hallinta ja avaa hallinan vasen puoli ja klikkaa vihreää + merkkiä.

2. Valitse Yhdistä tietolähteitä.

3. Valitse tästä Verkko ja klikkaa Yhdistä.

4. Lisää pikselisi nimi ja klikkaa Luo pikseli.

5. Syötä kotisivustosi URL-osoite - tämä voi olla oma verkkotunnuksesi - ja klikkaa Seuraava.

6. Valitse seuraavassa ponnahdusikkunassa Konversio-API ja Meta-pikseli ja klikkaa Seuraava.

7. Ponnahdusikkuna sulkeutuu. Klikkaa seuraavaksi Jatka pikselin määritystä.

8. Valitse tästä Asenna koodi manuaalisesti saadaksesi koodin.

9. Klikkaa Kopioi koodi.

10. Siirry nyt editoriin ja avaa Asetukset.

11. Mene Kotisivun asetuksiin, avaa Kotisivun ylä- ja alatunniste -valikko ja upota koodi Kotisivun ylätunnisteen HTML-koodi -kenttään. Klikkaa sitten Tallenna ja julkaise muutokset.

Ja se on tehty, olet onnistuneesti lisännyt Facebook Meta Pixelin kotisivustollesi.

VINKKI: Jos olet kiinnostunut yhdistämään verkkokauppasi muihin konversioseurannan palveluihin, tutustu tähän artikkeliin.