Aktiver Facebook pixel

I denne artikkelen lærer du hvordan du aktiverer Facebook Pixel på nettsiden din. Dette lar deg overvåke mer detaljert informasjon om resultatene og effektiviteten av salget, hjelper deg med å ta gode beslutninger om hvordan du målretter salg
og gjør det lettere for deg å forstå kundene dine. Funksjonen er tilgjengelig med Premium Standard, Proff eller Business.

Før du kan lime inn koden, må du opprette den via Facebook-kontoen din. Hvis du allerede har en kode, kan du hoppe over de første 8 trinnene og fortsette fra trinn 9.

1. Åpne Facebook Event Manager og klikk på Connect Data Sources via det grønne pluss-knappen.

2. Velg Web og deretter Connect

3. Legg til pikselnavnet ditt og klikk på Create Pixel

4. Skriv inn nettadressen til nettsiden din og klikk på Tick/Check.

5. I det neste popup-vinduet velg Conversions API and Meta pixel og deretter klikk på Next.

6. Popup-vinduet vil da lukkes. Klikk nå på Continue Pixel Setup.

7. Velg Install Code Manually for å begynne å generere koden

8. Klikk på Copy code

9. Gå nå til redigeringsverktøyet på nettsiden din og åpne Innstillinger.

10. Via Innstillinger, velg Topptekst og bunntekst og deretter HTML - kode i topptekst. Klikk på Lagre og publiser endringene.

TIPS: Hvis du er interessert i å koble nettbutikken din til flere konverteringssporingstjenester kan du sjekke denne artikkelen.