Alle websites gemaakt met Webnode zijn standaard gratis, zodat je jouw project zo lang als je wilt kunt gebruiken. De projectnaam fungeert als volledig functioneel domein en de website is ook volledig responsief op mobiele apparaten. Geavanceerde editorfuncties (een aangepast domein koppelen, een webshop draaien, meertalige versies, enz.) zijn beschikbaar als onderdeel van de betaalde premiumdiensten. De prijzen voor websites vind je hier, en de beschikbare abonnementen voor webshops vind je hier.
Premium is een betaalde service die de functionaliteit en opslag van Webnode-websites uitbreidt en een vereiste is voor het gebruik van je eigen domein. Premium-abonnement is altijd van toepassing op één website en niet op het hele account. Er zijn een paar plannen die elk verschillende voordelen bieden. Vergelijk de plannen met behulp van de prijslijst.
Dit zijn twee aparte services. Waar Premium je meer opslagruimte of geavanceerde functies biedt, is een aangepast domein gewoon het adres van je website, bijv. mike-smith.com. Als je een professionele website beheert, moet je ze allebei hebben. Bij de meeste van onze Premium-abonnementen krijg je het eerste jaar een gratis domein. Premium is ook nodig om je eigen domein te kunnen gebruiken.
Op het moment dat we je betaling ontvangen, activeren we je service en daarom raden we aan om onmiddellijke betaalmethoden te gebruiken, zoals creditcard of Paypal. Domeinregistraties duren meestal 24-72 uur vanaf de ontvangstdatum van de betaling, terwijl voor domeinoverdrachten je medewerking vereist is, dus zorg ervoor dat je onze e-mail leest.
Natuurlijk kan je dat. Bij het upgraden betaal je simpelweg het verschil. Voor het downgraden naar een lager plan is onze steun nodig. Log in en neem contact op met onze klantenservice.
Ja, zolang de websites in kwestie zich binnen hetzelfde account bevinden, kun je al je services beheren binnen de gebruikersinterface. Voor het verplaatsen van services tussen verschillende gebruikersaccounts, log je in en neem je contact op met onze klanten service.
Het is makkelijk. Ga gewoon naar het gedeelte over gekochte diensten en facturering in de administratie van je website en deactiveer elke actieve automatische verlenging. Als je je abonnement met PayPal hebt gekocht, raden we je aan dit ook te deactiveren in de gebruikersinterface van PayPal.
Controleer je abonnementen nogmaals, vooral als je meer Premium-abonnementen en / domeinen hebt binnen een of meer gebruikersprofielen. Het kan gebeuren dat de meldingen naar een andere service verwijzen. Bovendien kan het tot 5 dagen duren voordat de overdracht is voltooid als je een service handmatig via overboeking heeft verlengd.
Je kunt back-ups van je project maken via de premium Backup functie of ook via de VIP functie van Automatische Back-ups. Met deze functies kun je je project op elk moment gemakkelijk herstellen.
Het Premium-pakket is altijd slechts geldig voor één project. Daarom moet voor elk project een afzonderlijk pakket worden aangeschaft. Als je de Premiumdiensten voor een bepaald project niet langer gebruikt, kun je deze overzetten naar een ander project. Meer informatie hierover vind je in ons artikel Hoe verplaats je de Premium-diensten.