In deze handleiding leggen we uit hoe je een website (project) die je in de Webnode-editor hebt gemaakt, kunt verwijderen. Dit proces is van toepassing op projecten zonder actieve premiumdiensten (pakketten of domeinen). Als er premiumdiensten actief zijn op jouw project, neem dan eerst contact met ons op om deze te verwijderen, en ga daarna verder met de onderstaande stappen.
1. Ga in de administratie van het project dat je wilt verwijderen naar het tabblad Administratie en selecteer Verwijder project.
TIP: Als je de knop Verwijder project niet ziet, ben je waarschijnlijk ingelogd met een e-mailadres van een beheerder of redacteur in plaats van het e-mailadres van de projecteigenaar. Controleer je inloggegevens.

2. Als je jouw website echt wilt verwijderen, klik dan op Ja, verwijderen.
We raden je sterk aan om te controleren of je het juiste project verwijdert.

3. Geef je wachtwoord in en selecteer een reden voor het verwijderen van jouw website. Bevestig vervolgens door op Verwijder project te klikken. Als je jouw wachtwoord niet weet, kun je het opnieuw instellen via de handleiding Hoe vraag je een nieuw wachtwoord aan.
