Registrer deg og bli vår partner

Om du har lyst til å inngå et samarbeid med oss, så kan du begynne med å registrere deg. Enkelt og raskt!

1. Trykk på denne lenken.

2. Fyll inn dine personlige opplysninger. Ikke glem å krysse av boksen nederst for å godkjenne bruksvilkårene.

3. Du vil motta en e-post med bekreftelse samt brukerinformasjon som gjør det mulig å logge seg inn på Affiliate-kontoen din.

Nå er det bare å sette inn en banner eller Affiliate-lenke på hjemmesiden din og begynne å telle kroner som ruller inn etter hvert som dine besøkende blir våre kunder. Les mer om hvordan du legger inn banneret på denne siden.