Registrer dig i Affiliate-program

Hvis du er interesseret i vores Affiliate-program, er det nemt at tilmelde dig.

1. Gå til dette link: http://affiliate.webnode.com/signup/#SignupForm

2. Udfyld formularen med dine personlige oplysninger. Glem ikke at læse "Affiliate Program". Hvis du godkender, skal du markere afkrydsningsfeltet I agree to the Terms & Conditions. For at afslutte registreringen klik Sign up.

3. Du vil modtage en e-mail, der bekræfter din registrering i Affiliate-programmet og indeholder oplysninger om tilmelding til din konto.

Efter registrering kan du sende et banner på din hjemmeside med vores Affiliate-link for at begynde at tjene penge. Hvis du vil vide, hvordan du indsætter banneret, kan du se vores vejledning Tilføje en Affiliate banner.