Anmäl dig till vårt Affiliate-program

Om du är intresserad av vårt Affiliate-program, är det lätt att anmäla sig.

1. Gå till denna länk: http://affiliate.webnode.com/signup/#SignupForm

2.  Fyll i formuläret med dina personuppgifter. Glöm inte att läsa reglerna och villkoren. Om du godkänner, markera rutan "Jag godkänner reglerna och villkoren". För att slutföra registreringen klicka Registrera.
    Affiliate registrera
  3. Du får ett e-postmeddelande som bekräftar din registrering i Affiliate-programmet och som innehåller uppgifter om hur du loggar in på ditt konto.

Efter registreringen kan du lägga upp en banner på din hemsida med vår affiliate-länk för att börja tjäna pengar. Om du vill veta hur du infogar bannern, se våra instruktioner för Infoga en Affiliate-banner.