Hvordan deaktiverer jeg medlemsregistrering?

I denne artikkelen lærer du hvordan du låser opp individuelle sider på nettsiden din som du tidligere har låst. For relatert informasjon om låsing, se Hvordan legger jeg til medlemsregistrering til nettsiden min.

Sidelåsing er mulig med alle abonnementer, inkludert gratis, men registrering og å gi tilgang til brukere er kun mulig med Standard-pakken (opptil 100 brukere) eller Proff-pakken (ubegrenset antall brukere). Veiledninger for å gi tilgang til brukere finner du i artikkelen Hvordan tillater jeg noen tilgang til passordbeskyttede sider.

Medlemsregistrering kan deaktiveres for spesifikke sider ved å trykke Sider på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.
Sider

Velg siden du ønsker å gjøre tilgjengelig for alle brukere i venstre kolonne. Passordbeskyttelse kan skrus av ved å deaktivere Begrense tilgangen til siden. Hvis knappen er blå, er tjenesten aktiv. Hvis den er grå, er den deaktivert.

Begrense tilgangen til siden

Hvis du vil fjerne passordbeskyttelse helt fra hele nettsiden, trykk først på INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.
Innstillinger

Velg Innstillinger i den venstre kolonnen og skru av Aktiver medlemsregistrering.

Aktiver medlemsregistrering
TIPS: Du kan redigere medlemsinnlogging- eller medlemsregistreringside i henholdt til veiledningen her.