Slik endrer du kvitteringinformasjonen din

I denne artikkelen lærer du hvordan du endrer kvitteringinformasjonen som brukes for Webnode-tjenestene dine.

Kvitteringinformasjon må gis med en ny ordre. Enten for et domene eller for Premium pakker. Hvis du har automatisk fornyelse aktiv for en eksisterende tjeneste må du først slå den av og deretter opprette en ny ordre med riktig kvitteringinformasjon. Du finner mer informasjon i artikkelen Informasjon om automatisk fornyelse.

Med en ny bestilling velger du bare "Jeg kjøper som et firma" og fyller ut informasjonen.

Kvitteringdata vil bli lagret i vårt system ved betaling med kort, PayPal og vil bli brukt for samme bestilling for påfølgende fornyelsesperiode.

Hvis du trenger å endre kvitteringinformasjonen for en eksisterende kvittering kan dette gjøres inntil 10 dager fra utstedelsesdatoen. For å gjøre det, vennligst kontakt vår kundestøtte.

TIPS: Du finner kvitteringen for en betalt bestilling i prosjektadministrasjonen din. Du finner mer informasjon i artikkelen Hvordan finner jeg kvitteringene mine?

TIPS: Du finner mer informasjon om MVA-regnskap i artikkelen Regler om merverdihetsavgift ved kjøp av Premium-tjenester (gjelder for EU-kunder).