Betalingsmethode instellen

1. Ga naar de administratie van je webshop. Kies "E-shop instellingen" onder "E-shop beheer".

2. Klik op "Betalingsmethoden".

3. De volgende betalingsmethoden zijn beschikbaar voor je webshop. Klik op "Nieuwe betalingsmethode".

Tip: Om een betalingsmethode te bewerken, klik op de desbetreffende naam.

Bewerk de velden zoals nodig is (betalingstype, prijs, prijs excl. BTW en BTW-tarief). Klik op "Bewaar".

Als je een betalingsmethode wilt verwijderen, markeer dan de desbetreffende methode en klik op "Verwijderen".