Slik sletter du e-postkontoer

I denne artikkelen lærer du hvordan du sletter en tidligere opprettet e-postadresse. For å opprette en e-postadresse må du ha ditt eget domene og en Premium-pakke (Mini, Standard, Proff eller Business).

OBS: Det er ikke mulig å slette e-postkonto på en mobil enhet, dette kan kun gjøres etter innlogging på en datamaskin.

1. På prosjektdetaljer siden klikker du på Administrasjon og deretter E-postkontoer.

2. Du kan også få tilgang til e-postkontoer direkte fra redigeringsverktøyet ved å klikke på Innstillinger.

3. I kategorien E-postkontoer klikker du på ADMINISTRER E-POSTKONTOER.

4. Velg den opprettede e-postadressen og klikk på Slett.

5. Det siste du må gjøre er å bekrefte slettingen.

TIPS: Hvis du for eksempel sletter en adresse ved en feiltakelse og ønsker å gjenopprette den, vennligst kontakt vår kundeservice.

TIPS: Hvis du har opprettet maksimalt antall e-postkontoer og du må opprette en til, kan du oppgradere Premium pakken din, eller slette en av de nåværende kontoer og opprette en ny.

(136 KB)
(151 KB)
(63 KB)
(49.4 KB)