Slik legger du til en FAQ-seksjon

I denne artikkelen vil du lære hvordan du legger til en FAQ-seksjon (ofte stilte spørsmål). Denne funksjonen kan være nyttig når du setter inn en klassisk FAQ eller når du lager noe innhold der en seksjon må være synlig først etter å ha blitt klikket på (utvidet).

1. Hold musepekeren over rommet mellom seksjonene for å se plussknappen (den store sirkelen med plussknappen midt på siden), velg deretter Ofte stilte spørsmål.

2.Den andre måten å sette inn FAQ delen på er å legge inn en ny side og velge Ofte stilte spørsmål.

3. Bruk pluss og minusknappene for å skjule eller vise individuelle bokser. Klikk på søppelikonet for å fjerne kolonner. Du kan endre formatet ved å velge Rediger tekst.

4. Som en del av formateringen kan du velge fet, kursiv, tekststørrelse eller sette inn en lenke.

5. For å legge til en ny boks, klikk ganske enkelt på plusstegnet mellom boksene.

6. Du kan velge en av designstilene etter å ha klikket på Stil-knappen i hele blokken av seksjonen.

7. PUBLISER endringene dine

TIPS: Seksjonen kan også fungere som en "vis ved klikk" boks hvis du bare lar én kolonne og sletter de andre.