Endre sideoppsett

Denne artikkelen handler om det originale/gamle Webnode redigeringsverktøyet. Hvis nettsiden din ble opprettet i det nye redigeringsprogrammet, kan du gå til kunnskapsbasen vår for det nye verktøyet

1. Gå til redigeringsverktøyet og klikk på «Oppsett av side».

2. Velg antall kolonner og og oppsett.

3. Om du liker det nye oppsettet husk å publisere det slik at endringen er synlig for besøkende.