Automatisk lagersjekk

Denne artikkelen handler om det originale/gamle Webnode redigeringsverktøyet. Hvis nettsiden din ble opprettet i det nye redigeringsprogrammet, kan du gå til kunnskapsbasen vår for det nye verktøyet:

Automatisk lagersjekk gjør det mulig å endre antall produkter automatisk hver gang det gjøres en bestilling.

1. Gå til administrasjonssiden i nettbutikken din.

2. Klikk på «Innstillingene for nettbutikk» og deretter på «Basisinstillinger».

3. Kryss av «Ja» for «Automatisk lagersjekk».

4. Lagre endringene.