Hvordan legge til tekst?

Denne artikkelen handler om det originale/gamle Webnode redigeringsverktøyet. Hvis nettsiden din ble opprettet i det nye redigeringsprogrammet, kan du gå til kunnskapsbasen vår for det nye verktøyet:

For å legge til å en ny blokk med innhold klikke på «Tekst og Bilde» på verktøylinjen.

1. Klikk på «Rediger innhold» øverst i innholdsblokken.

2. Du får opp et vindu hvor du kan skrive tekst. Du kan bruke flere redigeringsverktøy (velge stil, størrelse osv). Når du er ferdig klikk på «Lagre».

3. Ikke glem å publisere endringene.

OBS

I de nyeste utgavene av Internet Explorer samt på nettbrett vises en noe forenklet versjon av tekstredigeringsverktøyet. Det ser slik ut: