Et overblikk over nettbutikken din

Velkommen til Webnode. Du er nå på god vei til å lage din egen nettbutikk og til å selge produktene dine på nett i løpet av få minutter!

Denne artikkelen vil gi deg grunnleggende informasjon om Webnodes nettbutikkplatform og hjelpe deg å forstå hvordan det hele fungerer. Målet vårt er enkelhet, så det å jobbe med Webnodes redigeringsverktøy er svært intuitivt. Du trenger ikke ha noen tidligere erfaringer som en utvikler eller ha noen kunnskaper innen programmering for å kunne starte dom egen profesjonelle nettbutikk.

Etter du har registrert deg på https://www.webnode.com/no/, så vil du ha muligheten til å begynne å lage nettbutikken din, helt gratis. Det er viktig at du vet at enkelte tjenester i nettbutikken din, som behandling av ordre, er kun tilgjengelig etter du har

oppgradert til en av våre Premium-pakker. Prislisten og funksjonene som tilhører hver pakke kan finnes i denne prislisten.

Når du er klar til å begynne på nettbutikken din, så kan du først gå til https://www.webnode.com/no/ og trykke på Kom i gang knappen. Trykk Registrer deg etter du har skrevet inn den nødvendige informasjonen, og velg Nettbutikk. Du kan finne mer detaljert informasjon i denne artikkelen: Hvordan oppretter jeg en nettbutikk.

For å lære mer om redigeringsverktøyet til Webnode, vennligst ta en titt på denne artikkelen: Innføring i redigeringsverktøyet Webnode 2. Verktøyet for nettbutikker og hjemmesider er det samme, og nettbutikken er bare en del av Webnodes verktøy. Du kan finne mer informasjon om disse og andre tjenester i vår Brukerveiledning.

Din splitter nye nettbutikk kommer med flere eksempelprodukter. Du kan redigere den allerede eksisterende teksten eller legge til helt nytt innhold til de eksisterende produktene.

Du kan se alle produktene i nettbutikken din ved å legge til en Produktliste.

Du kan se hvordan produktene dine vises til dine fremtidige kunder ved å endre visningsmåten til for eksempel en slider. For mer informasjon om produktlisten, vennligst se følgende artikler: Hvordan legger jeg til en produktliste og Hvordan redigerer jeg en produktliste.

Individuelle produkter kan legges til i kategorier, basert på likhetene deres. Du kan for eksempel ha en kategori med navn "Dameklær", "Vinterklær" og "Jakker". Produktet ditt "Vinterjakke for dame" kan legges til i en, to eller alle tre av de nevnte kategoriene. For å hjelpe deg videre med kategorier, så har vi laget en artikkel: Opprette og redigere kategorier.

Det er enkelt og raskt å behandle ordre i administrasjonen til nettbutikken. Du kan lett endre statusen deres eller arkivere dem.

Ta en titt på disse artiklene for mer informasjon om hvordan du redigerer nettbutikken din: