Hvordan endrer jeg passordet til e-postkontoen min?

Du kan endre passordet til e-postkontoen din fra redigeringsverktøyet. Trykk Innstillinger på toppen av vinduet.

Innstillinger

Velg E-postkontoer i den venstre kolonnen og trykk ADMINISTRER E-POSTKONTOER.

ADMINISTRER E-POSTKONTOER

Alternativt kan du gå via knappen E-postkontoer tilgjengelig under Administrasjon på prosjektets administrasjonsside.

Velg e-postkontoen du ønsker å bytte passordet til og klikk på Rediger.

Rediger

Skriv inn det nye passordet og trykk på Lagre endringer.
Rediger e-postkonto

Du kan nå logge inn med det nye passordet.