Hvordan videresender jeg e-post?

Når du har e-post konto hos Webnode, kan du legge til flere alternative e-postadresser slik at alle e-postmeldinger du får til din Webnode-adresse blir automatisk videresendt til adressene du oppgir.

1. Logg inn på Webnode kontoen din og åpne prosjektet som har e-postkontoen. Trykk Innstillinger på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet

2. Velg E-postkontoer i venstre kolonne og trykk på ADMINISTRER E-POSTKONTOER.

ADMINISTRER E-POSTKONTOER
  3.  Alternativt kan du gå via knappen E-postkontoer tilgjengelig under Administrasjon på prosjektets administrasjonsside.

E-postkontoer
  4. Klikk på Rediger ved siden av e-posten du ønsker å videresende innkommende e-postmeldinger fra.

Rediger
  5. I feltet Videresending av e-post skriv inn en eller flere alternative e-postadresser skilt med semikolon (;).
    Viktig: Med innstillingen i bildet nedenfor videresendes innkommende e-post bare til den angitte e-postadressen, og ingen kopier havner i innboksen til den opprinnelige e-postadressen (webmailen). Fyll også ut den originale e-postadressen (den som er angitt i "E-postadresse" - boksen) hvis du vil at innkommende e-post også skal havne i innboksen på webmailen. Klikk deretter Lagre endringer.
    Rediger e-postkonto
  6. For å fullføre videresending må e-postadressen bekreftes. Dette gjøres via en lenke sendt i en e-post til e-postadressen som er oppgitt for videresending.
  7. Tips

For å slå av videresending av e-post, slett adressen(e) du skrev inn i feltet Videresending av e-post og klikk på Lagre endringer.

Du kan lese e-posten din ved å logge inn til Webnode Webmail, eller koble kontoen din til en e-postklient som Outlook 2016, Gmail for Android, Windows Phone eller Email for iPhone.