Vidersendelse af email

1. Log ind på din konto på Webnode forsiden. Når du er i web-editoren, klik på INDSTILLINGER

2. Under Email konti , klik på ADMINISTRER EMAIL KONTI.

administrer mail

3. Alternativt kan du gå via knappen E-mailkonti, der er tilgængelig under Administration

email

4. Klik på Rediger ud for den e-mail-adresse, du vil videresende.

rediger

5. I feltet Email videresendelse , indtast adresserne som dine emails skal vidersendes til adskilt med  semicolon (;). Hvis du tilføjer den vidersendte emailadresse, vil en kopi gemmes i dennes indbakkeKlik på Gem for at anvende ændringerne.

gem

For at aktivere email-videresendelse, skal du bekræfte din emailadresse ved at klikke på linket som sendes til destinationen e-mail-adresse.

TIP:

Annuller vidersendelse af email  til en bestemt adresse  ved at fjerne adressen fra feltet email vidersendelse. klik Gem for at anvende ændringerne.

TIP:

Du kan tilgå din Webnode mailkonto ved at konfigurere en ekstern  email klient såsom Outlook.