Hvordan setter jeg opp en e-postkonto?

For å kunne sette opp en e-postkonto, så må du ha ditt eget domene og en Premium pakke (Mini, Standard eller Proff).

1. Trykk INNSTILLINGER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet.

Innstillinger
  2. Velg E-postkontoer i venstre kolonne og trykk ADMINISTRER E-POSTKONTOER.

Administrere e-postkontoer
  3. Alternativt kan du gå via knappen E-postkontoer tilgjengelig under Administrasjon på prosjektets administrasjonsside.

E-postkontoer
  4. Klikk på Ny e-postkonto.
    Ny e-postkonto
  5. Skriv inn adressen til e-postkontoen du ønsker, navnet på kontoeieren og velg passord. Du kan også legge til en videresending av e-post. Klikk deretter på Opprett e-postkonto.

Skriv inn informasjon om e-postkontoen

Tips

Du kan logge inn på e-postadressen umiddelbart etter du har opprettet den. Du kan også synkronisere den med en e-postklient som for eksempel Outlook. Veiledninger finner du her.

Tips

Lagringsplassen for e-postkontoen er 1 GB. Du kan sende og motta meldinger med vedlegg opp til 20 MB.