Hvordan legger jeg til HTML kode i nettsidens topptekst

Denne artikkelen beskriver hvordan du legger til en HTML kode i topptekst på hele nettsiden eller kun på en bestemt menyside.

Legg til en HTML kode i toppteksten på alle sider

Det er mulig å legge til en HTML kode i topptekst på alle sider med Premium Standard eller Premium Proff. I noen eksterne tjenesteveiledninger kan denne prosessen også beskrives som å legge til kode mellom taggene <head> og </head> på nettsiden din.

1. Gå til Innstillinger i redigeringsverktøyet
Innstillinger

2. Klikk igjen Innstillinger og åpne Topptekst og bunntekst og lim inn koden i den første boksen HTML-kode i topptekst. Klikk deretter Lagre. Ikke glem å publisere nettsiden din.

HTML-kode i topptekst

Koden er nå lagt inn i toppteksten på alle sider. Dette brukes når du for eksempler legger inn Facebook Pixel på nettsiden din, når du setter inn den grunnleggende koden for å koble til Google AdSense eller annen ekstern HTML kode som du vanligvis bruker. Hvis du vil legge til flere HTML koder trenger du bare å lime dem inn under den eksisterende koden din.

Legg til en HTML kode i toppteksten til en bestemt menyside

1. Gå til Sider i redigeringsverktøyet
Sider

2. Velg siden du ønsker i menyen til venstre og åpne SEO - innstillinger for side.
SEO - innstillinger for side

3. Rull ned og lim inn koden i boksen Tilpasset HTML i toppteksten. Ikke glem å publisere nettsiden din.

Tilpasset HTML i toppteksten

Koden er nå angitt i toppteksten på den spesifikke menysiden. Dette brukes når du for eksempler vil aktivere Google Search Console på nettsiden din. Hvis du vil legge til flere HTML koder trenger du bare å skrive dem inn under den eksisterende koden.

Legg til en HTML kode på et bestemt sted på nettsiden

Hvis du trenger å lime inn en HTML kode direkte i innholdet på nettsiden din, for eksempel for å vise en ekstern funksjon som kalender, søkefelt, bookingsystem eller lignende, følg instruksjonene her.