Lomakkeista kerättyjen tietojen tarkastelu ja vienti

Tässä artikkelissa opit, mistä löydät yhteydenottolomakkeiden kautta lähetetyt tiedot ja kuinka voit viedä ne CSV-muodossa. Jos olet kiinnostunut lomakkeiden muokkaamisesta, lisätietoja löydät artikkelista Lomakkeiden hallinta. Artikkelissa Yksittäisten lomakekenttien toiminnot on yksityiskohtaisempi kuvaus yksittäisistä kenttätyypeistä.

1. Projektisi hallinnassa valitse ensimmäinen Yleiskatsaus-välilehti ja napsauta Saapuneet lomaketiedot -painiketta.

2. Valitse lomake, josta haluat näyttää tiedot, tai valitse vaihtoehto Kaikki lomakkeet.

3. Tässä voit merkitä yhden tai useamman viestin ja poistaa ne halutessasi.

4. Näyttääksesi koko viestin, klikkaa kyseistä viestiä.

5. Tässä näet kaikki tiedot lomakkeessa täytetyistä kentistä. Viesti voidaan myös poistaa tai tulostaa. Jos se on roskapostia, voit estää IP-osoitteen. IP-osoitteen estäminen on osa lisämaksullista tietoturvapalvelua. Osto-ohjeet löytyvät artikkelista Premium verkkosivun turvallisuuspalvelu, ja lisäohjeita on artikkelissa "Kuinka määrittää IP-osoitesuodatin".

6. Viedäksesi lomakedatan, valitse lomakkeet, jotka haluat viedä. Klikkaa Lisää-painiketta ja valitse Vie kaikki.

Valittujen lomakkeiden tiedot viedään .CSV-muodossa.

VINKKI: Voit myöhemmin muuntaa .CSV-muodossa olevan tiedoston toiseen muotoon, esimerkiksi Exceliin - ohjeet löydät Google-haulla.

VINKKI: Kun vierailija täyttää yhteydenottolomakkeen verkkosivustollasi, ilmoitus lähetetään lomakkeen vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen. Tämä yksinkertainen ilmoitus lähetetään ilmaiseksi verkkosivustolta. Nähdäksesi koko viestin sinun on kirjauduttava verkkosivustollesi omistajan tai ylläpitäjän tilillä. Jos haluat nähdä lomakkeen koko sisällön sähköpostissasi ilman, että sinun tarvitsee kirjautua verkkosivustollesi, sinun on hankittava mikä tahansa Premium paketti. Tältä ilmoitus näyttää ilmaisversiolla:

Tältä ilmoitus näyttää, jos sinulla on Premium paketti: