Een bezoekersteller toevoegen aan uw website

U kunt gratis tellers op vele websites vinden, zoals bijvoorbeeld: http://www.hitwebcounter.com.

1. Ga naar de bewerkingspagina, klik op "Meer" en dan kies "Ingesloten code".

TIP

Als u de widget op elke pagina van uw website wilt tonen, klikt u op "Website sjablonen", en daarna kist u "Geavanceerde instellingen". Daarna volg de instructies hieronder.

2. Plaats de ingesloten code (HTML) die u gevonden hebt op de externe website en klik op "OK".

3. De teller zal op de website verschijnen. Denk eraan om de veranderingen te publiceren.