Artikel categorieën beheren

U kunt uw categorieën van de artikelen beheren door te klikken op het "Artikel" icoon in de werkbalk. Klik op de pijl naast de categorie. U kunt een artikel categorie toevoegen op elke pagina, alsook de categorie hernoemen of verwijderen. U kunt ook een lijst van alle artikelen in een categorie bekijken.

TIP

U kunt per keer een categorie van artikelen toevoegen in verschillende delen van uw website. Als u dan een nieuw artikel wilt toevoegen, dan zal dit op alle pagina's van uw website verschijnen waar de categorie oorspronkelijk is geplaatst.

Als u de configuratie van het artikel wilt veranderen, dan kiest u voor "Instellingen" bovenaan de balk.

Een nieuw venster genaamd "Artikel instellingen" zal zich dan openen. Kies het aantal items dat u wilt laten zien in deze sectie, plus hoe en in welke volgorde deze op de pagina horen te komen, etc. Klik op "OK".

Als u een categorie of item wilt verwijderen in een pagina op uw website (s.v.p. NIET verwijderen van het systeem), drukt u op de rode X.

U kunt de gehele categorie verwijderen (d.w.z. alle pagina“s van uw website) door te klikken op de neerwaartse pijl naast de geselecteerde categorie en te kiezen voor verwijderen.