Foto's bewerken in de fotogalerij

1. Ga naar uw website bewerker. Open de pagina met de fotogalerij en kies "Wijzig galerij".

2. Klik op de afbeelding die u wilt bewerken.

3. U kunt de afbeelding draaien of verwijderen.

4. Door te klikken op "Wijzig bestand" kunt u de andere parameters van de afbeeling veranderen.

TIP

Als u een beschrijving wilt toevoegen aan de afbeelding, klik dan op de afbeelding in de website editor.

Klik daarna op het vak met de tekst onder de foto waar u de beschrijving kunt schrijven. Wanneer u klaar bent kunt u de afbeelding sluiten door te klikken op "Sluiten" aan de rechterkant. Publiceer vervolgens de wijzigingen.