Hur du återställer ditt lösenord

1. För att återställa ditt lösenord, gå till www.webnode.se och klicka LOGGA IN.
  2.  Klicka Glömt ditt lösenord?
  3.  Ange din e-postadress och klicka Återställ ditt lösenord.
  4. Då du angett din e-postadress, mottar du ett mejl där du kan klicka en länk för att återställa lösenordet.

VIKTIGT: Innan du återställer lösenordet, säkerställa att du har tid och möjlighet att kolla inkorgen direkt efter nytt lösenord begärts. Länken i mailet du mottar är aktiv endast i 30 minuter efter begäran om nytt lösenord gjorts.

5.  Ange ett nytt lösenord och bekräfta genom att klicka Ändra lösenord.

TIPS: Om e-postmeddelandet inte dyker upp i din inbox, kolla bland skräpposten.