Ez az útmutató elmagyarázza, hogyan törölheted az egyes részeket a Webnode projektedből – beleértve az oldalakat, szakciókat vagy tartalmi blokkokat.
1. Tartalom törlése
Egy tartalmi blokk törléséhez egyszerűen kattints a blokkra, majd kattints a kuka ikonra.

2. Képek törlése
A képek ugyanúgy törölhetők az oldalról, mint más tartalmak (lásd 1. lépés). Ha teljesen törölni szeretnél egy képet a tárhelyedről, nyisd meg a webhely Saját képek részét, és ott töröld a képet a kuka ikon segítségével.

3. Szakció törlése
A szakció törlésével kapcsolatos teljes útmutatót a Hogyan törölj egy szakciót című útmutatóban találod.
4. Oldal törlése
Az oldal törlésével kapcsolatos teljes útmutatót a Hogyan törölj egy oldalt című útmutatóban találod.
TIPP: Ha a teljes weboldaladat szeretnéd törölni, további információkat találsz a Hogyan törölj egy weboldalt című útmutatónkban.