Kuinka viedä tuotteita

Tässä oppaassa opit viemään tuotteita verkkokaupastasi. Tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen, jos haluat tuoda tuotteita toiseen verkkokauppaan Webnodessa tai toiselle alustalle.

1. Napsauta Tuotteet-painiketta editorin ylävalikosta.

2. Klikkaa seuraavassa ikkunassa Lisää ja sitten Vie tuotteita.

Oletusarvoisesti tilaustietotiedosto tallennetaan tietokoneellesi. Täältä voit ladata sen kirjanpitoohjelmaan tai muokata haluamallasi tavalla.

Vinkki: Jos tarvitset syötteen jollakin muulla tiedostotyypillä, yritä avata tiedosto (esimerkiksi Microsoft Excelissä) ja tallentaa se sitten haluamasi tiedostotyypin mukaan.

Vinkki: Voit myös käyttää vienti- ja tuontitoimintoja tietojen nopeaan päivittämiseen. Vie ensin tuotteet, muokkaa tuotesyötettä ja tuo sitten tuotteet uudelleen. Tätä vaihetta varten suosittelemme, että varmuuskopioit tietosi virheellisten tai ei-toivottujen muutosten varalta.