Vidarebefordran av e-post

1. Logga in på ditt konto via Webnodes hemsida. När du är i redigeringsläget klicka INSTÄLLNINGAR.Vidarebefordran av e-post inställningar
  2. I alternativet E-postkonto, klicka HANTERA E-POST.
    Vidarebefordran av e-post - hantera
  3. Alternativt kan du gå via knappen E-postkonton tillgängligt under Administration på projektets administrationssida.
    Vidarebefordran av e-post - administration
  4. Klicka Redigera bredvid e-postadressen du vill vidarebefordra.
    Vidarebefordran av e-post redigera
  5. I fältet Vidarebefordran, fyll i de e-postadresser du vill vidarebefordra till, separera dem med semikolon (;).

Med inställningen i bilden nedan vidarebefordras inkommande mail endast till den angivna e-postadressen och ingen kopia hamnar i den ursprungliga mailadressens inkorgen. Fyll även i den ursprungliga e-postadressen (den som anges i rutan "E-postadress") om du vill att inkommande mail även ska hamna i dess inkorg. Klicka sedan Spara ändringar.
    Vidarebefordran av e-post - lägg till
  6. För att slutföra vidarebefordran måste e-postadressen verifieras. Detta görs via en länk som skickas i ett mejl till e-postadressen som angavs för vidarebefordran.

TIPS: Om du vill avbryta vidarebefordran till vissa e-postadresser, ta då bort dessa från fältet Vidarebefordran och klicka Spara ändringar

För att kolla e-posten kan du använda Webnodes webbmejl eller konfigurera en extern e-postklient såsom MS Outlook eller Mozilla Thunderbird.