Lägg till en gästbok

Om du vill att dina besökare skall kunna lämna meddelanden på din hemsida, kan du lägga till en gästbok. Meddelanden som besökarna skriver i gästboken kommer sedan att visas på hemsidan.

1.  I din hemsideredigerare, skapa en ny tom sida och namnge den Gästbok.
  2.  Nu har du en ny sida som heter Gästbok.

3.  Klicka på "Annat" - "Widgets" - "Forum" i verktygsfältet och ett nytt fönster visas.
  4.  Ändra namnet på ämnet till Gästbok och klicka "OK".
  5. Ta sedan bort det nya innehållsblocket genom att klicka "Ta bort" i toppen.
  6.  Publicera ändringar så att besökare kan se dem.

7. Klicka på "Inställningar" för att ändra format och egenskaper i gästboken. För att spara ändringarna, klicka "OK".