Erhålla provision

Webnode betalar ut provision när du når ett minimum av $300 och/eller de 3 första köpen av en Premiumtjänst.

När du når minst $300 första gången måste  ditt konto verifieras med en unik PIN-kod som skickas via post. När du har fått brevet, skicka PIN-koden till affiliate@webnode.com så verifieras ditt konto. Verifiering görs bara en gång och du får alla efterföljande utbetalningar automatiskt. Se användarvillkoren för mer information.

När du når tröskeln på $300, se till att din personliga information är uppdatera enligt nedan.

1.  Logga in på ditt affiliate-konto och klicka på My profile.

2. På nästa sida klickar du på Personal info.

3. Fyll i dina uppgifter och spara via Save.

4. Nu kan du aktivera utbetalningar.