Infoga en Affiliate-banner

1.  Logga in på ditt Affiliate-konto. Använd de inloggningsuppgifter du fick i e-postmeddelandet efter registreringen.
    Affiliate infoga1
  2. När du loggat in, klicka på Banners & links i menyn.

3. Välj språk under Campaign. Svenska ligger på sida 2. Klicka sedan på Apply.

4. En lista över alla banners du kan placera på din hemsida visas i botten. Välj en av dessa banners och klicka på Get banner code.

5. Kopiera HTML-koden som genereras.

6. Du kan infoga bannern på en Webnode-hemsida dem denna koden genom att följa våra instruktioner här.