Yksiköiden määrittäminen verkkokauppaa varten

Tässä oppaassa opit, miten määrität verkkokaupassasi mittayksiköt, jotka näkyvät myöhemmin koko verkkosivustolla. Voit valita metriset (senttimetrit, kilogrammat) tai Brittiläiset yksiköt (tuumat, paunat).

Yksiköiden asettaminen on tärkeää ennen kaikkea silloin, kun haluat asettaa toimituksen hinnan tuotteen painon mukaan tai määrittää tuotteiden yksikköhinnat.

1. Klikkaa projektin hallinnassa Verkkokaupan asetukset ja sitten Yleiset asetukset.

2. Klikkaa Tuotteen paino- ja painoyksiköt -osiossa Muokkaa ja valitse metriset tai Brittiläiset yksiköt.

3. Vahvista muutos Tallenna-painikkeella.