Opsætning af Android-enhed

Denne vejledning beskriver hvordan du synkroniserer din Webnode webmail-konto til Android-enhed. Før synkronisering af en e-mailkonto til din enhed, skal du først <a0>oprette en E-mailkonto</a0> på Webnode's webmail-system.

VIGTIGT:

For korrekt opsætning af din webmail-konto, er du nødt til at vide, hvilke mailservere din e-mailkonto benytter. Du kan finde denne information i emailen som du har modtaget efter oprettelsen af din mailkonto. Kontroller denne email og se om din mailkonto benytter, enten: mail.1.webnode.com eller mail2.webnode.com

E-mailen ser ud som vist nedenfor:

Følg instruktionerne nedenfor for at opsætte din Android-enhed til at bruge Webnode-email:

1. Åben Indstillinger på din enhed. Under Accounts, vælg Email.

2. Klik på Add Account og vælg Other Email Account.

3. Indtast din Webnode-email og kodeord i feltet Email.

4. Vælg POP3 som kontotype. Dette vil åbne det næste vindue.

5. Indtast følgende under indgående mailserver:

• Under Username, indtastes din Webnode-email. Det samme for kodeoredet.
  • Under Server, indtast mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com og portnummer 995
  • Under Security, vælg SSL/TLS (Accept all certificates)

6. Indtast følgende under udgående mailserver:

• STMP Serveren er mail1.webnode.com eller mail2.webnode.com. Portnummer er: 465
  • Sikkerhedstypen er: SSL/TLS (Accept all certificates)
  • Markér i: Require login. Indtast dit brugernavn og kodeord igen.

7. Færdiggør opsætningen og send en testmail.

Din Android-enhed er nu klar.

Alle emails gemmes på serveren som standard.

Bemærk venligst at, hvis du har aktiveret videresendelse af email, gemmes en kopi ikke på mailserveren.