Log ind på mailkonto

1. Hvis du allerede er logget ind på din Webnode-konto, skal du logge af og derefter klikke LOG IN på Webnode forsiden.

2. Log ind med den email-adresse, du oprettede for dit domæne, f.eks info@mydomain.com. Log ikke ind med den e-mail-adresse, du bruger, når du logger ind for at redigere hjemmesiden. Dette er to forskellige Webnode-konti.

login

3. På siden Mine Projekter, klik på EMAILADRESSE i øverste højre hjørne.

mailkonti

4. Du kan nu læse og afsende email.

log in mailkonti

5. Hvis du vil redigere din hjemmeside nu, skal du logge af din e-mailkonto og logge ind med den e-mailadresse, du brugte, da du registrerede dig hos Webnode.

Tip:

Hvis du vil have adgang til e-mailkontoen og hjemmesidens editor, kan du invitere e-mailadressen som samarbejdspartner på hjemmesiden. Du kan også bruge forskellige browsere som f.eks Chrome eller Firefox for de forskellige konti.