Lägg till en karta

1. Gå till din hemsideredigerare och öppna sidan där du vill infoga kartan.

TIPS: Om du vill visa kartan på alla sidor på din hemsida, klicka på "Mall för webbsida" och välj "Avancerade inställningar". Följ sedan dessa steg.

2. Klicka på "Annat" i verktygsfältet och välj sedan "Widgets" och "Google Kartor"
  3. Fyll i adressen du vill visa. Du kan även ändra storleken på kartan, zooma och justera. Ändringarna visas i fönstret nedan. Klicka "OK".

TIPS: Om kartan inte visas korrekt, lägg till postnummer i "adressen".

4. Publicera ändringarna så att hemsidans besökare kan se dem.

TIPS: Du kan ändra inställningarna i kartan genom att klicka på "Inställningar" ovanför kartan. För att radera kartan, klicka på det röda X.