Lägg till en widget

1. Först är det viktigt att ha en widgetens HTML-kod. I detta fall, låt oss använda en väderwidget från http://www.weather.com.

2. Kopiera HTML-koden.
  3.  Gå till hemsideredigeraren och öppna sidan där du vill infoga widgeten.

TIPS: Om du vill visa widgeten på alla sidor på din hemsida, klicka på "Mall för webbsida" och välj "Avancerade inställningar". Följ sedan instruktionerna där.

4. Klicka på "Annat" i verktygsfältet och välj "Bädda in kod".
  5.  Detta öppnar fönstret "Widget: Bädda in kod". Sätt in koden du kopierade tidigare och ange justeringen av widgeten. När du är klar, klicka "OK".
  6. Publicera ändringarna så att hemsidans besökare ser dem.

TIPS:  Om du vill ändra justeringen på widgeten senare, klicka på "Inställningar" i det svarta fältet ovan. Du kan ta bort widgeten genom att klicka på det röda X.