Vad är Affiliate-program?

Om du vill tjäna på din hemsida, har du många alternativ. De mest populära formerna är kontextuell annonsering, betalda länkar, eller partnerprogram, så kallade affiliate-program. Här presenterar vi fördelarna med affiliate-programmet som Webnode erbjuder.

Hur fungerar Affiliate-programmet?

Återförsäljaren erbjuder sina produkter och/eller tjänster på nätet. Genom att registrera dig för affiliate-programmet du kan infoga en banner (reklamlänk) på din hemsida, för att locka besökare till återförsäljarens hemsida. När en besökare köper något via din banner, får du överenskommen provision av återförsäljaren. Provisionen är en procentsats av det sålda totalbeloppet.

Webnodes Affiliate-program

Vi utbetalar 100$ till dig för det första Premium-köp en användare du hänvisat till gör. Detta gäller för alla typer av Premiumtjänster, oavsett kostnad eller värde. Tänk dig, en användare köper 3 Premiumtjänster - du tjänar 300 dollar!

Verkar vårt Affiliate-program fördelaktigt? Bli vår samarbetspartner idag! Upptäck hur här: Anmäl dig till vårt affiliate-program.