Ändra URL:en av en produkt

I den här artikeln hittar du instruktioner om hur du ändrar URL-identifieraren för enskilda produkter inom e-butiken som skapats på Webnode.

1. Klicka på Produkter i editorn.

2. Välj en specifik produkt.

3. Välj fliken Avancerad och redigera fältet Sidadress (URL). Bekräfta ändringen med knappen Spara.

4. Den nya URL-identifieraren visas nu i webbläsarens adressfält.

TIPS: För mer information om produktanpassning kan du fortsätta här.