Lägga till ett kontaktformulär

1. Placera muspekaren i sektionen så att plus-knappen för att lägga till innehåll visas.

2.  Klicka på plus-knappen och välj Kontaktformulär.

3. Placera muspekaren mellan fälten och lägg till ett nytt fält med plus-knappen.

4.  Välj typ av fält

5.  Genom att klicka på fältet får du möjlighet att ändra dess namn, egenskaper och radera fältet

6. Publicera ändringarna.

Tips:

1. Om du önskar lägga till mer än fem fält för ditt kontakt formulär så måste du anföskaffa Mini, Standard, Pro eller Business tjäsnten.

2. Med Premium tjänsten Mini, Standard, Pro och Business så kan dina besökare ladda upp filer till din hemsida via kontakt formuläret. Dem är begränsade till 4 MB vid uppladdning av 1 fil och 7.5 MB vid uppladdning av mer än 1 fil.

3. Om skräppost och spam levereras till dig via formuläret rekommenderar vi att du anföskaffar våran Premium Hemsidoskydd, som inkluderar IP-filter, formulärskydd och skanning av skadlig programvara.