Hur du gömmer sidor i menyn

Om du inte vill att en sida skall visas i hemsidans meny, kan du gömma den. Sidan kommer fortfarande att vara tillgänglig via dess URL-adress men hemsidans besökare kommer inte att ha tillgång till den via hemsidans meny.

1.  Klicka på SIDOR.

2.  Välj den sida du vill gömma och klicka Visa sida i menyn. Om knappen är grå, visas sidan inte och om knappen är blå, visas sidan i menyn.

3.  Publicera ändringen.

TIPS: Om du vill redigera en gömd sida, klicka Redigera.