Tässä ohjeessa opit, miten voit palauttaa projektisi manuaalisesta tai automaattisesta varmuuskopiosta. Palautus koskee aina koko projektia, mukaan lukien verkkokaupan tilaukset, varastosaldot sekä lomakkeiden tiedot – esimerkiksi varmuuskopion luontipäivää uudemmat tilaukset poistetaan. Pelkän yhden sivun tai osan varmuuskopioiminen tai palauttaminen ei ole mahdollista.
1. Valitse projektin tiedoissa Hallintapaneeli ja sitten Varmuuskopiointi ja palautus.

2. Toinen vaihtoehto on pääsy editorin kautta, jossa klikkaa Asetukset.

3. Varmuuskopiointi ja tietojen palautus -välilehdessä valitse HALLITSE VARMUUSKOPIOITA.
4. Valitse varmuuskopio ja klikkaa Palauta. 
5. Vahvista Palauta varmuuskopio -painikkeella. 
6. Varmuuskopio on nyt onnistuneesti palautettu. 